Spørgsmål & Svar

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i en af DanTaxi Favrskovs taxier?
Kontakt venligst centralen på telefon 86 91 14 14 eller 86 98 24 44 for at høre, om dine glemte sager er blevet fundet. Hvis de er det, kan du eventuelt aftale nærmere om afhentning. Hvis tingene ikke er hos os, kan du kontakte Hittegodskontoret, Politigården i Randers, som dækker Favrskov, på telefon: 87 31 14 48 eller 114. Der er åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra klokken 10.00 til 15.00. Torsdag fra klokken 10.00 til 17.00.

Skal man bruge sele i en taxi?
Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Må chaufføren kræve penge forud for en tur?
Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Hvad koster det at køre i taxi hos DanTaxi Favrskov?
Priserne er fastsat af Favrskov Kommune. Vær opmærksom på, at prisen på den samme tur kan variere - afhængigt af, hvor længe turen har varet, eksempelvis på grund af tæt trafik. Minutfaktoren kan således udgøre en væsentlig del af prisen, der fremgår af taxameteret, og du kan altid bede om at få en kvittering printet ud hos chaufføren.

Hvordan kan jeg betale?
DanTaxis vogne tager imod alle gængse former for betalingsmidler.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er tilfreds?
Har du ikke opnået den service, du forventede hos DanTaxi Favrskov, er du velkommen til at rette henvendelse til DanTaxis Aalborg på telefon 96 34 11 00. Har du haft en god oplevelse med DanTaxi, hører vi også gerne om den. Vi sætter pris på at høre vores kunders mening, for det giver os mulighed for til stadighed at forbedre vores service.

Hvornår må chaufføren slå taxameteret til?
Ifølge Taxiloven må taxameteret slås til på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med en nyere browser som: IE, Firefox eller Chrome