Dantaxi 4x48

Firmaaftale

For de af vores kunder, som har mange ture, kan DanTaxi tilbyde en firmaaftale, hvor virksomheden kan få udstedt engangskort og personlige kontokort til deres medarbejdere. Kortene kan bruge i DanTaxis vogne i hele landet og er desuden gyldige i alle andre taxier i Danmark. Du har mulighed for at oprette din konto som en onlinekonto, der kun kan bruges ved bestilling via DanTaxis Call centre. Det fordelagtige ved alle betalingsmåderne er, at du får samlet alle dine taxiudgifter i en overskuelig faktura. I DanTaxi fakturerer vi normalt vores kunder en gang pr. måned, men vi kan også håndtere ugentlig eller 14 dages fakturering. Ved fakturering modtager kunden en specifikation over kørte ture, så man kan se data fra de kørte ture. Antallet af oplysninger afhænger af, hvilket taxiselskab kortene er brugt hos. 

Engangskort

Engangskort

Til medarbejdere med et mindre kørselsbehov, til kunder, samarbejdspartnere osv.

Engangskortet kan du bruge i DanTaxis vogne i hele landet, og det er desuden gyldigt i alle andre taxier i Danmark. Kortet kan du kun bruge en gang.

 

Personligt kontokort

Personligt kort DanTaxi

Til de personer i virksomheden, der har et stort kørselsbehov - og til den travle og fleksible medarbejder, som ikke altid kan forudse behovet for en taxi. Du kan bruge det personlige kontokort i DanTaxis vogne over hele landet, og det er desuden gyldigt i alle andre taxier i Danmark. Kortet har en gyldighedsperiode på to år, og du kan frit benytte det i den periode.

For yderligere information om ovenstående konti og kort kontakt: 

Kundekonsulent
Mike Petersen

Telefon: 30 22 69 15
Mail: mp@taxinord.dk 

 

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med en nyere browser som: IE, Firefox eller Chrome