Dantaxi 4x48

Firmaprofil

Kig efter den blå-hvide toplygte, når du vil serviceres af DanTaxi – Danmarks største bestillingskontor. Uanset om du befinder dig i Nordjylland, i København eller på Bornholm, behøver du kun at huske ét telefonnummer: 70 25 25 25. Kunderne genkender DanTaxi på logoet, på servicen og på de enslydende ordninger over hele landet, og det giver en stor følelse af sikkerhed.

I 2008 slog de to selskaber Codan Taxi og Taxamotor sig sammen i et nyt stærkt selskab, og det blev startskuddet til yderligere fusioner. I 2010 lavede Nykøbing Falster Taxi og Bornhoms Taxa begge aftaler med DanTaxi. I 2011 fusionerede taxiselskaberne i Slagelse og Korsør og blev til DanTaxi Vestsjælland. Derudover er Aalborg, Nykøbing Mors, Thisted, Skive, Viborg og Silkeborg kommet ind i DanTaxi i 2011.  Senest er Skanderborg, Odder og Hjørring blevet en del af DanTaxi i 2012. Det betyder, at der i dag kører 950 taxier rundt med den blå-hvide DanTaxi toplygte.

DanTaxi har nu taxicentraler i København, Aalborg, Skive, Aarhus, Randers, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse/Korsør, Vordingborg, Nykøbing Mors, Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Odder, Køge og på Bornholm.

Ved årsskiftet 2016 / 17 blev DanTaxi København og 4×48 TaxiNord sammenlagt til Danmarks største taxiselskab – men stadig med to administrative enheder beliggende i hhv. Virum og Vanløse.

Tirsdag den 21. marts blev alle funktioner samlet på Kongevejen 135 i Virum. Med en samlet enhed, hvorfra alle vogne styres, kan vi udnytte vores kapacitet bedre end hidtil.

For dig som kunde betyder flere vogne en hurtigere levering og kortere ventetid på en ledig vogn i spidsbelastningerne.

Sammenlægningen betyder også, at du, i en overgangsperiode, vil møde både de sølv/grønne vogne fra 4×48 TaxiNord og de blå/hvide fra DanTaxi. Alle 900 taxier kører altså nu i det samme selskab, og vi stiller nøjagtig samme krav til vogne og chauffører, uanset farven på vognen.

Du kan fortsat benytte både DanTaxi app’en, 4×48 app’en og selvfølgelig MOOVE. Ligesom du fortsat kan bestille på telefon 70 25 25 25 eller 48 48 48 48.

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med en nyere browser som: IE, Firefox eller Chrome