Dantaxi

Firmaprofil

Kig efter den blå-hvide toplygte, når du vil serviceres af DanTaxi – Danmarks største bestillingskontor. Uanset om du befinder dig i Nordjylland, i København eller på Bornholm, behøver du kun at huske ét telefonnummer: 70 25 25 25. Kunderne genkender DanTaxi på logoet, på servicen og på de enslydende ordninger over hele landet, og det giver en stor følelse af sikkerhed.

I 2008 slog de to selskaber Codan Taxi og Taxamotor sig sammen i et nyt stærkt selskab, og det blev startskuddet til yderligere fusioner. I 2010 lavede Nykøbing Falster Taxi og Bornhoms Taxa begge aftaler med DanTaxi. I 2011 fusionerede taxiselskaberne i Slagelse og Korsør og blev til DanTaxi Vestsjælland. Derudover er Aalborg, Nykøbing Mors, Thisted, Skive, Viborg og Silkeborg kommet ind i DanTaxi i 2011.  Senest er Skanderborg, Odder og Hjørring blevet en del af DanTaxi i 2012. Det betyder, at der i dag kører 950 taxier rundt med den blå-hvide DanTaxi toplygte.

DanTaxi har nu taxicentraler i København, Aalborg, Skive, Aarhus, Randers, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse/Korsør, Vordingborg, Nykøbing Mors, Viborg, Thisted, Guldborgsund, Silkeborg, Hjørring, Skanderborg, Odder, Køge og på Bornholm.

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med en nyere browser som: IE, Firefox eller Chrome