Dantaxi København

Spørgsmål & svar

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i en Dantaxi 4x48?
Kontakt os venligst på telefon 48 48 48 48 for at høre, om chaufføren har fundet det. 

Skal man bruge sele i en taxi?
Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den. Husk, at det også er muligt at bestille en taxi med barnestol mod et ekstra tillæg på 175 kroner.

Må chaufføren kræve penge forud for en tur?
Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Hvad koster det at køre i taxi hos Dantaxi 4x48?
Priserne er fastsat af Taxinævnet i Region Hovedstaden. Vær opmærksom på, at prisen på den samme tur kan variere - afhængig af, hvor længe turen har varet, eksempelvis på grund af tæt trafik. Minutfaktoren kan således udgøre en væsentlig del af prisen, der fremgår af taxameteret, og du kan altid bede om at få en kvittering printet ud hos chaufføren. Skal du køre langt eller mange gange, kan du med fordel ringe til 4x48 DanTaxi København på telefon 38 77 00 79 og indgå en aftale om en fast pris.

Hvordan kan jeg betale?
DanTaxi 4x48's vogne tager imod alle gængse former for betalingsmidler.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er tilfreds?
Har du ikke har opnået den service, du forventede, er du velkommen til at rette henvendelse til vores support afdeling på mail: support@taxinord.dk  Har du haft en god oplevelse med Dantaxi 4x48, hører vi også gerne om den. Vi sætter pris på at høre vores kunders mening, for det giver os mulighed for til stadighed at forbedre vores service.

Hvornår må chaufføren slå taxameteret til?
Ifølge Taxiloven må taxameteret slås til på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med en nyere browser som: IE, Firefox eller Chrome